Orhangazispor’u tutabilene aşk olsun

Kırmızı siyahlılar, en yakın takipçisi Atıcılarspor’u deplasmanda 5-2’lik skorla geçerek 5. maçtan da galibiyetle ayrıldı ve liderliği sürdürdü.

Orhangazispor’u tutabilene aşk olsun

TOLGA ÖZTAŞ

U-17 Yaş Ligi Klasman 5. Grup lideri Orhangazispor, 5. hafta maçında Atıcılarspor’u 5-2 mağlup etti. Kırmızı siyahlıları farklı galibiyete taşıyan golleri 5’te Mehmetcan, 28 ve 70’te Cemilcan, 36’da Fatih ve 41. dakikada Berat’tan geldi. Atıcılarspor’un tek golünü ise 74. dakikada Yasin kaydetti. Karşılaşmanın 78. dakikadasında Atıcılarsporlu Eray ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu sonuçla Orhangazispor grupta 5’te 5 yaparak liderliği kimseye bırakmadı.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Furkan Göçmen (**), Kerim Kiremit (**), Tarcan Otlan (**)

GOLLER: Dk.28-70 Cemilcan, Dk.5 Mehmetcan, Dk.36 Fatih, Dk.41 Berat (Orhangazi), Dk.74 Yasin (Atıcılar)

KIRMIZI KART: Dk.78 Eray (Atıcılar)

ATICILARSPOR: Besimhan (*) (Dk.41 Melih **), Metin (**), İsa (*), Sedat (*) (Dk.41 Ümit *), Anılcan (*), Mert (*), Caner (**), Furkan (**), Tamer (*), Eray (*), Selman (*) (Dk.62 Yasin **)

ORHANGAZİSPOR: Kerem (**), İbrahim (**), Mutlu (**), Murat (**), Emre (**), Berat (***), Sidar (**), Selim (**), Fatih (***), Cemilcan (***), Mehmetcan (***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X