Orhangazi’ye MOBESE

Bursa’nın Orhangazi ilçesine MOBESE sistemi kuruluyor.

Orhangazi’ye MOBESE

Orhangazi Belediyesi’nin Büyükşehir Belediyesi’nin de katkıları ile kuracağı MOBESE sisteminin alt yapı çalışmaları için imzalar atıldı. Orhangazi Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Emniyet Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. Protokole Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Emniyet Müdürü Ramazan Alıcı imza attı.

MOBESE’nin 20 noktada 60 kamera ile hizmet vereceği, bunların içinde 5 kırmızı ışık ihlali, 3 plaka tespit, 1 hız ihlali sistemi ve 13 güvenlik kamerasının yer alacağı kaydedildi. İhalenin ardından çalışmaların hemen başlayacağı öğrenildi.

Yurdaer, Orhangazi’nin hızla gelişen ve değişen bir ilçe olduğunu belirterek, “İlçenin bir eksiği olan bu sistemin hayata geçirilecek olmasından dolayı öncelikle Belediye Başkanımız Neşet Çağlayan, Emniyet Müdürümüz Ramazan Alıcı ve emeği geçenleri tebrik ederim” dedi.

Çağlayan, bu projenin seçimlerde verdikleri sözlerden biri olduğunu belirterek, “Maksadımız Orhangazi’yi güzelleştirmek, daha yaşanabilir bir yer haline getirmek. MOBESE, caydırıcılık ve halkın mağduriyetinin giderilmesinde etkili olacak” diye konuştu.

Emniyet Müdürü Ramazan Alıcı ise sistemin hayata geçirilmesine destek veren Çağlayan’a teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X