Orhangazi’ye özel TOKİ projesi

Orhangazi’de yapılacak TOKİ projeleri ile ilgili çalışmaların hızlandırılacağı belirtildi. Çalışmalar çerçevesinde yörenin mimari özelliklerine uygun proje hazırlanacak.

Orhangazi’ye özel TOKİ projesi

NEVZAT OKUMUŞ

AK Parti Bursa Milletvekilleri İsmail Aydın, Zekeriya Birkan, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya, Ankara’da TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’la iki TOKİ projesi ile ilgili olarak biraraya geldi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’a Sölöz ve Çakırlı Mahalleleri’nde planlanan TOKİ projelerine ilişkin bilgi aktardı. 

ÇALIŞMALAR HIZLANIYOR

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan da, yöresel mimari özelliklerinin göz önünde bulundurularak hazırlanacak olan proje çalışmalarının hızlandırılması talimatını verdi. Turan, TOKİ olarak Türkiye’nin dört bir yanına farklı projeler hazırladıklarını belirterek, “TOKİ artık yöresel mimari gerçeğini de göz önünde bulundurarak projeler hazırlıyor. Buna çok önem veriyoruz. Orhangazi için de o bölgelere uygun mimari projeler hazırlanabilir. Buna göre bir çalışma yapabiliriz” dedi. 

İNCELEME YAPILACAK

Orhangazi Belediyesi, daha önce Çakırlı ve Sölöz Mahalleleri ile ilgili TOKİ projeleri konusunda ön başvuru yapmış ve bu konuda arazi durumları ile diğer tüm resmi işlemlere ilişkin dosyayı TOKİ’ye teslim etmişti. Son görüşmenin ardından TOKİ ekiplerinin bölgede yapacakları incelemeler sonrasında projelendirme çalışması yapılacağı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X