Orhangazi’ye sosyal hizmet merkezi

Orhangazi’de Sosyal Hizmet Merkezi kurulacağı belirtildi. Aile ve Sosyal Politikalar Bursa İl Müdürü Erkut Öneş, Orhangazi’de Sosyal Hizmet Merkezi kurulması için planlanan alternatif yerleri görüşmek üzere Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile biraraya gel

Orhangazi’ye sosyal hizmet merkezi

NEVZAT OKUMUŞ

 

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, “Engelliler, kimsesiz aileler, ihtiyaç sahibi aileler ve diğer sosyal hizmetlerin sunulacağı Sosyal Hizmet Merkezi ile ilgili çalışmanın sonuna geldik. Belirlenecek alternatif yerlerden birine Sosyal Hizmet Merkezi’ni kurmayı planlıyoruz. Yer konusunda verilecek nihai karar ile birlikte kurum onayının ardından, 3 ay içinde Orhangazi’de Sosyal Hizmet Merkezi’ni kurmuş olacağız. Bu konuda il müdürümüze olumlu yaklaşımından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.   

Sosyal Hizmet Merkezi’nde engellilere ve emeklilere yönelik hizmetler, sosyal ve ekonomik destek hizmetleri, korunmaya muhtaç çocuklara yönelik hizmetler, aile eğitimi projeleri ve ilçede yaşayanların mahallelere ve yerleşim yerlerine göre sosyo-demografik özelliklerini belirleyerek, risk haritası oluşturmak için alan taraması faaliyetleri yürütüleceği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X