Orhangazi’ye yakıştı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Orhangazispor’un isteğini kırmadı ve takım otobüsü hediye etti.

Orhangazi’ye yakıştı!

Nevzat Okumuş

Orhangazispor’un bir süre önce Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’den isteği olan takım otobüsü, Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenen sade bir törenle kulübe teslim edildi. 

Altepe, Orhangazispor’un ilçe için bir marka değeri olduğunu ve ilçenin adını dışarıda tanıttığını belirterek, ‘Orhangazispor’un başarılı olması, hedeflerine ulaşması, Büyükşehir desteği ile gerçekleşecek. Spor, geleceğimiz olan gençlerimiz için yatırımdır. Orhangazispor bunu layıkıyla yerine getiriyor. Bu sezon geçti, gelecek sezon Orhangazispor’dan şampiyonluk bekliyoruz. Bu otobüs sizi zaferlere taşısın’ dedi. 

Altepe’ye teşekkür

Orhangazispor Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin Orhangazi için bir şans olduğuna işaret ederek, ilçe merkezi ve mahallelerinin Altepe sayesinde spor tesislerine kavuştuğunu ve bunun devam edeceğini belirtti. 

Çağlayan, bu sezona iyi başlayan Orhangazispor’un gerisini getiremediğini, ancak bunu gelecek sezon telafi edeceğini söyledi. Orhangazispor Başkanı Serkan Ateş ise, kendilerini kırmayan ve Orhangazispor’a otobüs veren Altepe’ye teşekkür etti.

Törende Büyükşehir Belediyespor Başkanı Recep Altepe’ye ve protokole şükran plaketi verildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X