Orman evlerine yılbaşı akını

Uludağ’da yılbaşı öncesi otellerde yer bulamayan tatilciler orman evlerine akın etti. 

Orman evlerine yılbaşı akını

Kış turizminin gözde mekanlarından Uludağ’da tatilciler otellerde doluluk oranının fazla olmasıyla 2. bölgede bulunan orman evlerine akın etti. Orman içinde bulunan 2 katlı 4 kişilik Karinna Orman Evlerine yerleşen tatilciler yeni yıla karla kaplı ormanlık alanda girecek. 

4 yıldır hizmet veren orman evleri, genelde yabancı turistler tarafından bilinirken, yerli turistler tarafından da tercih edilmeye başlandı. Orman içinde bulunan 30 evde de şu an için boş yer kalmadı.

Orman evlerinde kalan tatilciler, “Biz her sene geliyoruz, her sene de kalıyoruz. Çocuklarla 1. bölgede kalıyorduk. Ama burası çok keyifli bir yermiş. Bu gerçekten bizim için bir kayıp, böyle bir yeri keşfetmemiş olmamız. Ben bu evlerde bu kadar rahat olacağımızı tahmin bile etmemiştim, yani aklımın ucundan bile geçmedi. Herhalde ben bundan sonra otellerde kalmam, kışın geleceksem kesin burayı tercih ederim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X