Orman İşletme Müdürlüğü 2016 hedeflerine ulaştı

Orhaneli Orman İşletme Müdürlüğü’nün, 2016 yılı çalışma programları çerçevesinde yıl sonu hedeflerine ulaştığı belirtildi.

Orman İşletme Müdürlüğü 2016 hedeflerine ulaştı

OSMAN SAK

 

Orhaneli Orman İşletme Müdürlüğü ağaçlandırma, bakım, üretim ve yatırım alanlarındaki çalışmalarının yanı sıra yangın sezonunu da hasarsız atlattı. Orhaneli İşletme Müdürlüğü programı çerçevesinde 2017 çalışmalarına da başladı. 

Orman İşletme Müdürü Sadettin Özer, 2017 yılında hedeflerinin üzerine çıkmak için gerekli önlemlerin alındığını söyledi. Özer, dağ yöresinde Orhaneli, Harmancık ve Büyükorhan ilçelerinde ormanlarda yol olmayan yerlere 16 kilometre yeni orman yolu, 11 kilometre büyük onarım, 4 kilometre depo dahili yol, 10 kilometre traktör yolu ve geçmiş yıllarda yapılan orman yollarına altyapı sorunlarının giderilmesi için 36 kilometre sanat yapısı (kutu menfez, köprü ve acık kasis) yatırımı yapılacağını kaydetti. 

Orman İşletme Müdürü Sadetti Özer, yapılacak bu yatırımlar sayesinde dağ yöresindeki ormanlarda yaz kış demeden ormanların her köşesine ulaşım imkanı sağlanarak orman yangınlarına kısa sürede müdahale edilebileceğini, hizmet ve üretimlerin aksamayacağını dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X