Orman köylüsüne yanıt verin

Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun dağ köylerinde önceliğin, vatandaşın yakacak odun taleplerinin zamanında değerlendirilerek yanıt verilmesi gerektiğini söyledi.

Orman köylüsüne yanıt verin

OSMAN SAK

Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun, Orhaneli Orman İşletmesi faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıya katıldı. Toplantıda 2014 yılı çalışmaları ve 2015 yılında yapılması planlanan ormancılık faaliyetleri masaya yatırıldı. Toplantıda ayrıca, çalışmalar sırasında karşılaşılan sorunlar dile getirildi.

Orman İşletme Şefleri ve muhafaza memurlarından vatandaşa güleryüzlü davranılması gerektiğini belirten Coşkun, Orhaneli, Büyükorhan ve Harmancık ilçelerinin dağ yöresi olması nedeniyle, orman köylüsünün ihtiyacı olan yakacak odun taleplerine zamanında yanıt verilmesini  ve  ilk önceliğin vatandaşların yakacak odunu temininde olduğunu kaydetti. 

Ormandaki sahaların bir değil 3-4 kez gezilerek kontrol edilmesini isteyen Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun, mermer ocaklarıyla ilgili açıklamalarda da bulundu. Coşkun, bölgede mermer ocaklarının çok olması nedeniyle, izin alınan yerden dışarıya çıkmaması konusunda sık sık kontrol edilip yetkililerin uyarılması gerektiğini söyledi.

Orhaneli Orman İşletme Müdürlüğü’nün 2014 yılı çalışmalarını da değerlendiren Bölge Müdürü Coşkun, Orhaneli Orman İşletme Müdürlüğü olarak 2014 yılı programlarının yıl sonu itibariyle yüzde 100’ün üzerinde gerçekleştiğini belirtti. Toplantıda ayrıca, 2015 yılı uygulamaları ile ilgili şimdiden alınması gerekli önlemler de masaya yatırıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X