Ormanda cesedi bulunmuştu! Nazlı’nın katili konuştu

İzmir’de dün gece ormanlık alanda cansız bedeni bulunan Ayşe Nazlı Kınacı’nın (20) katil zanlısı T.Ö.İ., cinayeti itiraf ederek, bir anda kendini kaybederek genç kadını elleriyle boğduğunu söyledi

Ormanda cesedi bulunmuştu! Nazlı’nın katili konuştu

İzmir’in Menderes ilçesinde, 20 yaşındaki Ayşe Nazlı Kınacı’nın cansız bedeninin ormanlık alanda battaniyeye sarılı şekilde bulunması sonrasında gözaltına alınan şüpheli T.Ö.İ., suçunu itiraf etti.

Katil zanlısı T.Ö.İ., Ayşe Nazlı Kınacı’yı daha önceden tanımadığını ve kendisiyle parkta tanıştığını söyledi.

“TARTIŞTIK ELLERİMLE BOĞDUM”

Genç kadını otomobiline alarak Ürkmez Barajı mevkiine gittiklerini belirten T.Ö.İ., “Kendisiyle onun da rızasıyla birlikte oldum. Tecavüz etmedim. Daha sonra tartışmaya başladık ve ellerimle boğdum.

“ÇOK PİŞMANIM”

Bir anda kendimi kaybettim. Daha sonra cesedi battaniyeye sarıp Atatürk Mahallesi Yaren Tepe mevkiindeki ormanlık alana attım. Çok pişmanım” dediği ifade edildi.

YÜREK YAKAN PAYLAŞIM

Öte yandan, Kınacı’nın sosyal medya hesabından geçen 18 Ocak’ta yaptığı, “Korku kimseyi ölümden döndürmez, aslan gibi yaşayın” paylaşımı dikkat çekti. Talihsiz kadının cenazesinin bugün toprağa verileceği öğrenildi.

İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X