Ormanda kaybolan çocuk 6 gün sonra bulundu

Tokat’ın Erbaa ilçesinde ormanlık alanda kaybolan çocuk 6 gün sonra jandarma tarafından bulundu.

Ormanda kaybolan çocuk 6 gün sonra bulundu

Edinilen bilgiye göre, Erbaa ilçesine bağlı Sütlüce köyünde babaannesi ile ormana çalı toplamaya giden 6 yaşındaki Mustafa Yaşar, ormanlık alanda kaybolmuştu. Yaklaşık 6 gün süren arama çalışmalarında Jandarma ekipleri çocuğu yarı baygın bir şekilde bir ağacın yanında otururken buldu.

​Bitkin olduğu gözlenen çocuğa su verilirken, kontrolden geçirilmek üzere Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İstanbul’da inşaat işçisi olarak çalışan baba İsa Yaşar, oğlunun 6 gün ormanlık alanda ne yediği ne içtiğini nasıl hayatta kalabildiğini henüz öğrenemediklerini kaydetti. Köye yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta oğlunun bulunduğunu ifade eden Yaşar, jandarma timlerine teşekkür etti. Hayatı tehlikesi bulunmayan çocuğun konuşmakta güçlük çektiği kaydedildi.

İsa Yaşar ile Zuvide çiftinin iki çocuğundan 6 yaşındaki Mustafa Yaşar, babaannesi ile çalı toplamaya gittiği ormanlık alanda eşeklerin peşine düşerek kaybolmuştu. Bölgede jandarma, AFAD ekiplerinin yanı sıra jandarma helikopteri havadan arama tarama çalışması yapmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X