Örnek bir gece

Usta sanatçı Erol Evgin, Emine Örnek Koleji’nin yılsonu konserinde okulun yetenekli öğrencileriyle aynı sahneyi paylaşıp unutulmaz bir konser verdi.

Örnek bir gece

BÜLENT BEYSİR

300 KİŞİLİK DEV ORKESTRA

Emine Örnek Koleji, eğitim kalitesindeki farkını önceki akşam Merinos AKKM’de düzenlenen yılsonu konseriyle bir bir kez daha ortaya koydu.  Büyükşehir Belediyesi ve Mustafa Çağlar’ın desteğiyle gerçekleşen gecede usta sanatçı Erol Evgin, Emine Örnek Koleji’nin yetenekli 300 öğrencisinden oluşan dev koro ve orkestrayla aynı sahneyi paylaştı. Şarkılarını bu kez öğrencilerle seslendiren Evgin, çocukları yürekten kutladı.

EROL EVGİN’LE KEYİFLİ DÜET

Gecenin finalinde sahneye çıkıp Erol Evgin’le bir şarkıda düet yapan Emine Örnek Eğitim Kurumları Kurucusu Emine Örnek, ‘NASA’nın 52 ülkenin katılımıyla gerçekleştirdiği beste yarışmasında iki dünya birinciliği almanın onurunu sizlerle birlikte yaşıyoruz. Okulumuz London College of Music’in Bursa’daki sınav merkezi görevini yürütmeye başlamıştır’ dedi. Birleşmiş Milletler Çocuk Fonu UNİCEF yararına düzenlenen geceye velilerin ilgisi büyüktü

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X