Örnek dünya kürsüsünde

Liselerarası Dünya Yüzme Şampiyonası’nda Örnek Kolej’den Elçin Türkmenoğlu ve Melike Sertler başarılı sonuçlara imza attı.

Örnek dünya kürsüsünde

Macaristan’ın Budapeşte şehrinde düzenlenen Dünya Liselerarası Yüzme Şampiyonası’nda Emine Örnek Koleji öğrencilerinden Elçin Türkmenoğlu ve Melike Sertler, yine gurur veren sonuçlara imza attı. Türkmenoğlu, şampiyonada 100 metre kelebekte dünya ikincisi olurken, 100 ve 50 metre sırtüstünde üçüncülük kürsüsünde yer aldı. Elçin Türkmenoğlu ayrıca, 4X100 metre karışık bayrak takımıyla dünya birincisi olmayı başardı.

YÜZLER GÜLÜYOR

Emine Örnek Koleji’nde yüzleri güldüren diğer sonucu da 200 metre karışıkta dünya üçüncüsü olan Melike Sertler elde etti. Emine Örnek Koleji Kurucu Müdürü Emine Örnek ve Örnek Kolej Spor Kulübü Başkanı Dr. Mahmut Nedim Örnek, “Amacımız öğrencilerinin akademik başarılarının yanında sporda da ulusal ve uluslararası müsabakalara katılarak sosyal ve özgüvenli öğrenciler yetiştirmek” dediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X