Örnek fırtına

Bursa ekibi, Karabük’te gerçekleştirilen organizasyonda yine harikalar yarattı

Örnek fırtına

3-5 Haziran tarihleri arasındaki Okullararası Yıldızlar Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda Özel Emine Örnek Koleji, erkeklerde ikincilik kürsüsüne çıkarken, 3 Türkiye rekorunun da sahibi oldu.

Karabük’te 3-5 Haziran tarihleri arasında yapılan Okullararası Yıldızlar Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda mücadele eden Özel Emine Örnek Koleji, kürsüyü yine es geçmezken, 3 Türkiye rekorunun da sahibi oldu. 400 sporcunun mücadele ettiği organizasyonda başarılı yarışlara imza atan Bursa ekibi, erkeklerde ikinci olurken, bayanlarda dördüncü sırada yer aldı. Nefes kesen organizasyonda erkeklerde İstanbul Bilfen Koleji 14 bin 965 puanla zirvede yer alırken, Özel Emine Örnek Koleji, 14 bin 174 puanla ikinci, bir diğer Bursa ekibi Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu da 13 bin 77 puanla üçüncü sırada yer aldı.

REKOR TANIMADILAR

Takım halinde alınan başarıların yanısıra ferdi dereceler de Bursa ekibinin yüzlerini güldürdü. Özel Emine Örnek Koleji 4X100 metre serbest erkek bayrak takımı 3.57.77’lik derecesiyle Fenerbahçe’ye ait rekoru geliştirirken, bir rekor da 4X200 metre serbest erkek bayrak takımından geldi. Bursa ekibi bu yarışta da8.35.02’lik derecesiyle yeni Türkiye rekorunun sahibi oldu. Örnek Kolej sporcularından Bora Gülşen de 50 metre sırtüstünde Türkiye rekoru kırmayı başardı.

İLK SIRALARDAYIZ

Emine Örnek Koleji kurucusu Emine Örnek ve Örnek Kolej Spor Kulübü kurucusu Dr. Mahmut Nedim Örnek, 15 yıldır aralıksız katıldıkları Türkiye şampiyonalarında ilk sıralarda yer aldıklarını ve Bursa ilini en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade ederlerken, “Bu başarılar her yıl artarak devam edecek. Elde edilen sonuçlarda emeği geçen tüm antrenör ve spor eğitmenlerimizi kutluyoruz” dediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X