Örnek Kolej’i başarıya ve rekora doymuyor

Bursa ekibi, havuzdaki başarılarına bir yenisini daha eklerken, bir de Türkiye rekoru çıkardı

Örnek Kolej’i başarıya ve rekora doymuyor

Sakarya’da düzenlenen Yıldızlar Yüzme grup yarışlarında Özel Emine Örnek Koleji kızlarda ve erkeklerde şampiyon olarak finallere katılmaya hak kazandı.

Bursa’nın yüzmedeki öncü ekiplerinden Örnek Kolej, başarılarına bir yenisini daha ekledi. 4-6 Mayıs tarihleri arasında Sakarya’da düzenlenen Yıldızlar Yüzme Türkiye Şampiyonası grup yarışlarında Bursa ekibi, hem kızlarda hem de erkeklerde birinci oldu ve finallere katılma hakkı elde etti.

Şampiyonada kızlarda zirveye çıkan Özel Emine Örnek Koleji’nin ardından kızlarda Şişli Terakki Vakfı Okulları ikinci, Kocaeli Özel Ata Fen Koleji de üçüncü oldu.

Yine Bursa ekibinin şampiyon olduğu erkeklerde ise Şişli Terakki Vakfı Okulları ikincilik kürsüsüne çıkarken, Kocaeli Özel Kükürtlü Okulları üçüncü sırada yer aldı.

BAYRAKTA RAKİP TANIMADILAR

Sakarya’daki şampiyonada takım halinde önemli bir başarı elde eden Özel Emine Örnek Koleji sporcuları ferdi yarışlarda da rakip tanımadı. Bursa ekibi sporcuları, 6 bayrak yarışını kazanarak organizasyonda rakiplerini adeta havuzdan sildi.

Şampiyonada Özel Emine Örnek Koleji öğrencisi Yağız Alp Yekta da 50 metre kurbağalamada 00.39.90’lık derecesiyle yeni Türkiye rekorunun sahibi oldu ve okulunun başarısını taçlandırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X