Örnek proje

İhtiyaç sahibi vatandaşların tüm ihtiyaçlarının karşılanmasını öngören Zeytindalı ve Uğurböceği Projeleri’nin startını veren Türkyılmaz, “Kimse kimsesiz kalmayacak” dedi.

Örnek proje

ÖMER BİLİK

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, herkese eşit hizmet götürerek Mudanya’yı deniziyle, zeytiniyle, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle, modern ve çağdaş görünümüyle Türkiye’ye örnek yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için çalıştıklarını vurguladı.

En önemli projelerden biri olan, yaşlısından gencine, hastasından hamilesine kadar zor durumda olan herkesin tüm ihtiyaçlarının karşılanmasını öngören Zeytindalı ve Uğurböceği Projeleri’ne start verdiklerini belirten Türkyılmaz, yaşlı, genç, engelli başta olmak üzere tüm vatandaşlara yardım eli uzatacaklarını kaydetti. Türkyılmaz, “İlçemizdeki tüm evlere tek tek girerek, vatandaşlarımızın ihtiyaçları tespit edilecek. Proje kapsamında 1 doktor, 2 hemşire, 1 ebe, 2 hasta bakıcı ve diğer yardımcı personelimiz olacak. Yaşlı ve kimsesizse, evine gidilerek bakımı, yiyecek ve giyecek ihtiyacı, perdesinin yıkanmasına kadar tüm ev temizliği gibi her türlü ihtiyacını karşılayacağız. Vatandaşlarımıza elimizi uzatarak, her zaman yanlarında olacağımızı hissettireceğiz. Çünkü onların Mudanya Belediyesi var” dedi. 

İhtiyaç sahibi hamile kadınların doğum öncesi ve sonrası ihtiyaçlarının yanı sıra, büyüme çağındaki çocuklarının eğitimleri ve diğer ihtiyaçlarının da karşılanacağını belirten Başkan Türkyılmaz, “Bu projeler sayesinde kimse kimsesiz kalmayacak. Mudanyalıların mutlu ve huzurlu olması için elimizden geleni yapmak istiyoruz” diye konuştu.

HER OKULA BİR HİZMETLİ

İhalesi yapılan ve sonuçlanması beklenen, okullara hizmetli projesini de Mart ayı sonunda gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade eden Türkyılmaz, “Proje kapsamında, üç yıl boyunca ilçemizdeki okullara birer hizmetli görevlendireceğiz. Bu proje sayesinde eğitim kurumlarında önemli bir eksiklik olan hizmetli ihtiyacını da karşılamış olacağız” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X