Örnek proje sona erdi

Orhangazi Kaymakamlığı’nın öncülüğünde, Orhangazi Belediyesi ile Orhangazi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ortaklığında gerçekleştirilen Genç Gönüllerin Fethi Projesi tamamlandı.

Örnek proje sona erdi

NEVZAT OKUMUŞ

Orhangazi’de yaşayan çocuklar için hazırlanan Genç Gönüllerin Fethi isimli sosyal sorumluluk projesi, sertifika töreni ile son buldu.


Orhangazi Kaymakamlığı tarafından finanse edilen ve Orhangazi Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleşen projede, 9-13 yaş arasındaki çocuklar ilgi ve yeteneklerine göre spor branşlarına yönlendirilerek üç ay boyunca spor eğitimi aldı.


Projenin sosyal, kültürel ve sanatsal bölümünde Bursa ile Yalova gezileri yer vardı.


Çocuklar, sinema ve bowling turnuvasının yanısıra, hayvanat bahçesi, Bilim Teknoloji Merkezi, Kağıt Müzesi, Cumalıkızık ve Cazibe Merkezi, Hacivat Karagöz Müzesi, Yürüyen Köşk ve Ulu Cami ziyaretleri ile bilmedikleri, görmedikleri yerleri gezdi. İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için ne yapsak azdır. Bu tür projelerin uygulanmasına devam edeceğiz” dedi.

Orhangazi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Engin Kaya da dezavantajlı çocukların projenin tüm faaliyetlerine büyük bir sevinçle katıldıklarına işaret ederek, bu tür projelerin sayılarının çoğalması gerektiğini söyledi. Kaya, projeye destek veren kişi ve kurumlar ile velilere teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X