Örnek şampiyon

Özel Emine Örnek Anadolu Lisesi 12.sınıf öğrencisi Batuhan Alper, 2015 LYS’de Türkçe-Matematik (TM-1) puan türünde Bursa 1.si ve Türkiye 11.si oldu.

Örnek şampiyon

Dün, annesi ile birlikte Emine Örnek Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Emine Örnek’i ziyaret ederek teşekkür eden Batuhan Alper, ’12 yıldır bu okuldayım. 8.sınıfı bitirdiğim zamanda Robert Koleji’ni ve Kabataş Erkek Lisesi’ni kazanmıştım. Ama tercihimi Emine Örnek Anadolu Lisesi’nden yana kullandım. Okulum bana çok şey kazandırdı. Ulusal forumlara katıldım, okul orkestrasında solistlik yaptım. En büyük hedefim Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazanmaktı. Amacıma ulaştığım için çok mutluyum. Başarılı bir diplomat olmak istiyorum” dedi.

Alper, lisede okuyan öğrencilere de şu önerilerde bulundu: “Dersleri iyi dinlesinler, ödevlerini zamanında düzenli yapsınlar, derslerden kopmasınlar. Bunun yanında kendilerine hobileri ile ilgili zaman ayırsınlar.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X