Örnek tutulmuyor

Marmaris’te düzenlenen 5. Marmaris Geleceğin Şampiyon Kulaçları yüzme yarışlarında rakip tanımayan Emine Örnek Koleji, 6 kategorinin 5’nde zirveyi kaptırmazken, genel sıralamada da birinciliğe ulaştı.

Örnek tutulmuyor

Yıllardır havuzda birçok başarıya imza atan Emine Örnek Koleji, Marmaris’te düzenlenen 5. Marmaris Geleceğin Şampiyon Kulaçları yüzme yarışlarında da fırtına gibi esti.

30 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde gerçekleştirilen organizasyonda 6 kategorinin 5’inde zirveye çıkan Bursa ekibi, başarısını bir kez daha kanıtladı. 

33 kulüp ve okul takımından 463 sporcunun katıldığı yarışlarda rakip tanımayan Emine Örnek Koleji, yine göz kamaştırdı. 10-11-12 yaş grubunda yapılan yarışlarda genel toplamda da zirveye çıkan Bursa ekibi, alkışı hak etti.

HAKLI GURUR

Nefes kesen yarışlarda 33 bin 417 puanla zirveye çıkan Emine Örnek Koleji’ni 29 bin 110 puanla Ege Üniversitesi ve 24 bin 332 puanla Trabzonspor takip etti. İlk kez mücadele ettiği Marmaris’teki şampiyonada Emine Örnek Koleji sporcuları büyük bir başarıya ekip olarak ulaşmanın haklı gururunu yaşadılar. Okul kurucularından Spor Kulübü Başkanı Dr. Mahmut Nedim Örnek, amaçlarının sporcu öğrencilerinin bu şekilde düzenlenen turnuvalara katılarak akademik başarılarının yanında sporda da sosyal ve özgüvenli öğrenciler yetiştirmek olduğunu, böyle güzel bir başarıda emeği geçen tüm antrenörlerini kutladığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X