Örnek yine zirvede

Okullararası Küçükler Yüzme İl Birinciliği’nde kızlarda ve erkeklerde Emine Örnek Eğitim Kurumları birincilik kürsüsünü kaptırmadı.

Örnek yine zirvede

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen, Okullarararası Yüzme Küçükler İl Birinciliği yine Emine Örnek Eğitim Kurumları’nın şampiyonluğuyla sona erdi. 

Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen organizasyon geniş katılıma sahne oldu. 2 gün süren yarışlarda 46 okuldan 65 takım kürsüye çıkma mücadelesi verdi. 215 sporcunun kürsü için kapıştığı İl Birinciliği’nde küçük sporcuların zorlu mücadelesi alkış aldı. 

GRUPLARA GİDECEKLER

Nefes kesen yarışlar sonunda Emine Örnek Eğitim Kurumları kızlarda ve erkeklerde birincilik kürsüsüne çıkmayı başarırken, kızlarda ikincilik Atatürk Ortaokulu’nun, üçüncülük Özel 3 Mart İlköğretim Kurumu’nun ve dördüncülük de Altıparmak Ortaokulu’nun oldu. 

Yine Emine Örnek Eğitim Kurumları’nın birinci olduğu erkeklerde de Özel Çakır Eğitim Kurumları ikinci, Atatürk Ortaokulu üçüncü ve Meral-Muammer Ağım Ortaokulu da dördüncü sırada yer aldı. 

Yarışlar sonunda 5 erkek ve 4 kız takımı ile 3 ferdi sporcu mayıs ayında düzenlenecek yarıfinal grup müsabakalarında yarışmaya hak kazandı.

Yüzme İl Temsilcisi Fatih Götüren, veliler ve beden eğitimi öğretmenlerinin de katıldığı törende minik yüzücülerin sevincini paylaşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Emine Örnek Eğitim Kurumlarının kurucuları Emine Örnek ve Mahmut Nedim Örnek ile Şube Müdürleri Zekeriya Altuntaş, Hamza Çelik, Protokol Müdürü Mehmet Demirci dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X