Örnek yine zirvede

İstanbul’da gerçekleştirilen 23 Nisan Çocuk Şenlikleri Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda 13 birincilik alan Emine Örnek Koleji, ilk sırayı kaptırmadı.

Örnek yine zirvede

24-26 Nisan tarihleri arasında Muğla’nın Marmaris ilçesinde yapılan 23 Nisan Çocuk Şenlikleri Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda yine Emine Örnek Koleji fırtınası esti. 54 kulüp ve okul takımı ile 320 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda Bursa ekibi birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. Bursa ekibi, 54 ekip arasında en fazla birincilik alarak zirvenin sahibi oldu. Türkiye’de birçok profesyonel kulüp ve okul takımını geride bırakan Emine Örnek Koleji, şampiyonada 13 birincilik almayı başardı.

MUTLULUK DUYDUK

Organizasyonda Fenerbahçe 10, ENKA 10, Kocaeli Yıldızlar 7 ve Galatasaray da 5 birincilik alarak sıralamayı oluşturdu. Emine Örnek Koleji kurucularından ve Örnek Kolej Spor Kulübü Başkanı Dr. Mahmut Nedim Örnek, 23 Nisan Çocuk Şenlikleri Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda derece alan antrenör ve sporcuları kutlarken, elde edilen başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X