Örnek zirveye alıştı

Bursa ekibi, Marmaris’te bir kez daha birinciliği kimseye kaptırmadı. Okullararası Küçükler Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda erkeklerde yine rakip tanımayan Özel Emine Örnek Koleji, üst üstü 10, toplamda 15. kez şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Örnek zirveye alıştı

Marmaris’te yapılan Okullararası Küçükler Yüzme Türkiye Şampiyonası yine Özel Emine Örnek Koleji’nin şampiyonluğuyla sona erdı. 8-10 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 32 takımın katıldığı organizasyonda erkeklerde şampiyonluğu kaptırmayan Bursa ekibi, geleneği bozmadı. Nefes kesen şampiyonada 4X100 metre karışık bayrak yarışında da birincilik kürsüsüne çıkan Özel Emine Örnek Koleji, şampiyonluk kupalarına bir yenisini daha ekledi.

GENİŞ KATILIM

Marmaris Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen ve 232 sporcunun mücadele ettiği organizasyon sonunda toplamda 7 bin 32 puanla Özel Emine Örnek Koleji birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. Bu sonuçla üst üste 10 olmak üzere toplamda 15. kez Türkiye şampiyonu olan Bursa ekibi, iddasını ortaya koydu. Organizasyonda Emine Örnek Koleji’nin ardından 6 bin 820 puanla İstanbul Çevre Koleji ikinci, 6 bin 627 puanla Antalya İstek Koleji de üçüncü oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X