Örnek’in zirve keyfi

Uludağ’da gerçekleştirilen Okullararası Kayak İl Birinciliği’nde Özel Emine Örnek Okulları, takım halinde 4 kupa kazanırken, öğrencileri 10 madalya almayı başardı.

Örnek’in zirve keyfi

Okullararası Kayak İl Birinciliği’nde Özel Emine Örnek Okulları fırtınası esti. 

 

Uludağ’da 9-10 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen organizasyonda başarılı sonuçlara imza atan Emine Örnek Okulları elde ettiği sonuçlarla iddiasını ortaya koydu. 

Nefes kesen yarışlarda 43 okul takımından 77 sporcu mücadele ederken Özel Emine Örnek Okulları, takım halinde 3 birincilik, 1 ikincilik alırken, ferdi  4 birincilik, 3 ikincilik, 3 üçüncülük ve miniklerde de teşvik madalyaları almaya hak kazandı. Yarışlar sonunda Emine Örnek Okulları, yıldız kız ve erkekler ile minik kızlarda şampiyonluğu kaptırmazken, küçük erkeklerde Bursa ikincisi oldu.

RAKİP TANIMADILAR

Okul öğrencilerinden İdil Gönder yıldız kızlar slalom ve büyük slalom, Atilla Kağan Gönder yıldız erkekler büyük slalom, Arda Aydın minik erkekler slalomda Bursa birincisi olurken, Duru Onur yıldız kızlar büyük slalom, Emir Ali Arasan küçük erkekler büyük slalom ve Arda Aydın minik erkekler büyük slalomda ikinci sırada yer aldı. Aynı okul öğrencileri Duru Onur yıldız kızlar slalomda üçüncü olurken, Elis Aydın ise minik kızlar slalom ve büyük slalomda üçüncülük kürsüsüne çıkmayı başardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X