‘Orta sahaya da takviyeler yapacağız’

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, Fenerbahçeli Miroslav Stoch’u satış opsiyonlu 1 yıllığına kiraladıklarını açıklarken orta sahaya yapılacak takviyelerle transferi kapatmayı planladıklarını belirtti.

‘Orta sahaya da takviyeler yapacağız’

Necmettin Kocaman, transferler konusunda şu bilgileri verdi:

“Slovakya Milli Takımının başarılı kanat oyuncusu Miroslav Stoch ile 1 yıllık satış opsiyonlu kiralık anlaşma sağladık. Herkesin beğenisini toplayan ve seyir zevki yüksek bir Bursaspor yaratmak için tüm mesaimizi harcıyoruz. Stoch’u da kadromuza kattığımız için çok mutluyuz. Transferde orta sahaya yapacağımız takviyeler sonunda transferi noktalamayı planlıyoruz. Orta saha için birkaç oyuncu ile temaslarımız sürüyor. Kaliteli ve Bursaspor Kulübüne yakışacak isimlerle görüşüyoruz. Taraftarlarımız sabırlı olup bizlerden desteğini esirgemesinler, bizler de onların beğeni ile izleyeceği ve gurur duyacağız kadroyu oluşturduk. Bir iki takviye daha yapacağız. Bu yılda zirveye oynayan Avrupa kupalarında ses getirecek bir Bursaspor olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Stoch transferi kulübümüze ve camiamıza hayırlı olsun.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X