Orta sahaya Furkan Özçal

Ne Bilal Kısa, ne Umut Bulut, ne de Sabri… Bursaspor’un hedefinde farklı bir Galatasaraylı var.

Orta sahaya Furkan Özçal

Sarı kırmızılı kulübün son dönemde sürekli kiralık olarak farklı takımlara gönderdiği 26 yaşındaki futbolcu için yeşil beyazlılar ısrarcı bir tutum sergiliyor.

Transfer çalışmalarına devam eden Bursaspor gözünü orta sahaya dikti. Geçen sezon büyük sıkıntı yaşanan bölgede bu yıl aynı sorunla karşılaşmamak için uğraş veren yeşil beyazlılar, uzun süredir 8 numara için arayış içersindeydi. Hem takıma katkı sağlayacak hem de maliyeti düşük isimler üzerine yoğunlaşan Bursaspor’un hedefindeki ismin ise bonservisi Galatasaray’da olan Furkan Özçal olduğu öğrenildi.

1 YILLIK ANLAŞMASI VAR

Geçen sezon Kayserispor’da kiralık olarak forma giyen ve sarı kırmızılı kulübe geri dönen 26 yaşındaki futbolcu için görüşmelerin başladığı belirtildi. Galatasaray’ın 2012 yılında Kayserispor’dan transfer ettiği tecrübeli orta saha oyuncusu ardından Kardemir Karabükpor ve yine Kayserispor’da kiralık olarak forma giymişti. Geçen sezon kümede kalmayı son anda başaran sarı kırmızılılarla 29 maça çıkan Furkan’ın Galatasaray’la 2017 yılına kadar anlaşması bulunuyor.

HAMZAOĞLU GÖNDERMİŞTİ AMA

Bursaspor’un Galatasaray’la Sercan Yıldırım’la birlikte Furkan Özçal pazarlığı da yaptığı belirtildi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun geçen sezon sarı kırmızılı takımın başındayken Kayserispor’a kiralık olarak gitmesine izin verdiği gurbetçi futbolcunun Bursaspor’a yarar sağlayacağına inandığı için transferini istediği bildirildi. Galatasaray’da bugüne kadar 3 kez forma giyen Furkan Özçal, Kayserispor’da 109, Karabükspor’da ise 48 maça çıktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X