Orta sahaya Kucka

27 yaşındaki futbolcu için temaslarını hızlandıran ve 2011’den bu yana formasını giydiği kulübü Genoa’ya resmi teklifini gönderen yeşil beyazlılar haber bekliyor.

Orta sahaya Kucka

Miroslav Stoch transferinin ardından defansif bir orta saha için temaslarını hızlandıran Bursaspor, Juraj Kucka üzerine yoğunlaştı. 

Ozan Tufan’ın boşluğunu kaliteli ve tecrübeli bir isimle doldurmak için birçok isimle temasa geçen yeşil beyazlıların, Slovak oyuncuda karar kıldığı öğrenildi. Seri A ekiplerinden Genoa’da forma giyen 27 yaşındaki futbolcu geçen sezon 34 maçta 2 gol 2 asistlik bir performans göstermişti. 

32 KEZ MİLLİ OLDU

İtalyan kulübüyle 2016 yılına kadar anlaşması bulunan Kucka için gerek oyuncuyla gerekse kulübüyle temaslar sürüyor. Piyasa değeri 6 milyon Euro olan tecrübeli orta saha oyuncusu 2011 yılından bu yana Genoa’da forma giyiyor. Bir dönem Sparta Prag’da oynayan Kucka için Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın da ısrarcı olduğu gelen haberler arasında. Kucka, 32 kez de Slovakya Milli Takımında görev yaptı ve rakip fileleri 4 kez havalandırdı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X