Orta sahaya Prince Boateng

Bursaspor yönetimi çıtayı yükseltti… İsmi sır gibi saklanan yıldızı açıklıyoruz…

Orta sahaya Prince Boateng

Yeşil beyazlılar, Belluschi’nin boşluğunu Schalke’de kadro dışı kalan Ganalı orta saha oyuncusu Kevin Prince Boateng ile doldurmayı planlıyor. 

28 yaşındaki tecrübeli futbolcuyla görüşmelere başlayan Başkan Bölükbaşı’nın, bu transfere bir kaç gün içerisinde nokta koyması bekleniyor. 

Bursaspor, orta sahadaki bombayı Kevin Prince Boateng’le patlatmaya hazırlanıyor. Yeşil beyazlıların, geçen sezon başında Milan’dan 10 milyon Euro’ya transfer olduğu Schalke’de kadro dışı kalan Ganalı orta saha oyuncusuyla dirsek teması kurduğu öğrenildi. Fernando Belluschi’nin takımdan ansızın ayrılmasının ardından bu bölge için arayışlarını sürdüren yönetimin, taraftarı da tribüne çekecek bu ismi kadroya katmayı planlıyor. 

Başkan devrede

Başkan Recep Bölükbaşı’nın görüşmeleri kendisinin yürüttüğü ve yakın zamanda Ganalı yıldızı yeşil beyazlı kulübe kazandırmaya çalıştığı gelen haberler arasında. Kadro dışı kaldığı için bonservisini ucuza almayı planlayan yeşil beyazlıların, bir kaç gün içerisinde bu transfere nokta koymayı hedeflediği öğrenildi. Milan forması giyerken forvet arkasında oynayan Kevin Prince Boateng, Schalke’de ön liberoda görev yaptı.

Kariyeri sağlam

Alman ekibiyle geçtiğimiz sezon 18 maça çıkan Prince Boateng, 4 asist yapma başarısı gösterdi. Ganalı yıldız Şampiyonlar Ligi’nde de 6 maç oynayıp 1 asist yaptı. 28 yaşındaki 1,85 metre boyundaki Boateng, sırasıyla Hertha Berlin, Tottenham, Portsmouth, Borussia Dortmund, Geno, Milan ve Schalke formaları giydi. Gana Milli Takımı’nda da 15 maçta 2 gol atmayı başardı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X