Orta sahaya temizlik

Ricardo Faty’den bir kez daha kendisine kulüp bulması istenirken, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun daha önce kalmasına sıcak baktığı Cristobal Jorquera’yla da yollar ayrılıyor.

Orta sahaya temizlik

Yeni sezon hazırlıklarına Ramazan Bayramının hemen ardından cuma günü start verecek olan Bursaspor’da hareketlilik devam ediyor. Transferin en hızlı takımlarından biri olan yeşil beyazlılarda yönetim gönderilmesi gündemde olan isimlerle görüşmelerine devam ediyor. Bu doğrultuda Ali Ay yönetimi özellikle Furkan Özçal ve Bilal Kısa’nın takıma katılmasıyla birlikte orta alandaki oyuncu sayısını indirmek istiyor.

JORQUERA’YI İSTİYORDU AMA!

Daha önce kendilerine kulüp bulmaları söylenen Bakaye Traore ve Bekir Yılmaz’dan sonra önceki gün Ricardo Faty ve Cristobal Jorquera’nın da menajerleriyle bir görüşme yapıldığı öğrenildi. Faty’den bir kez daha kendisine kulüp bulması istenirken, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun takımda görmek istediği Jorquera’nın yapılan transferlerden sonra gözden düştüğü belirtildi.

FATY, BELÇİKA’YA GİDEBİLİR

Talipleri bulunan Şilili futbolcuyla yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yeşil beyazlı takımda geçen sezon vasat bir görüntü çizen Faty’nin de Belçika’da birkaç kulüple temas halinde olduğu belirtildi. Bursaspor’da kalmak istemesine rağmen gerek yönetimin gerekse teknik heyetin kendisi hakkında aldığı bu kararı saygıyla karşıladığı belirtilen tecrübeli orta saha oyuncusu geçen sezon 700 bin Euro almıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X