Ortaca Belediyespor Gölçük’ten Döndü

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grupta mücadele edecek olan Ortaca Belediyespor 12 günlük Ödemiş’in Göçlük Yaylası’nda yapmış olduğu kampı tamamladı.

Ortaca Belediyespor Gölçük’ten Döndü

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grupta mücadele edecek olan Ortaca Belediyespor 12 günlük Ödemiş’in Göçlük Yaylası’nda yapmış olduğu kampı tamamladı. Gölcük kampı sonrası ilçeye dönen ve verilen 3 günlük izinden sonra teknik direktör Egemen Urhan, antrenör Erhan Şentürk ve kaleci antrenörü Teoman Aktaş nezaretinde yeniden toplanan Ortaca Belediyespor, kendi tesislerinde yeniden çalışmalarına başladı. Göçlük kampı çalışmaları hakkında bilgi veren Teknik Direktör Egemen Urhan; “Ödemiş’in Göçlük Yaylası’nda 12 günlük kamp yapma şansını bulduk. Çalışma ortamımız çok güzeldi, çünkü Ortaca’daki sıcak havada çalışma ortamından kurtulduk. Futbolcularımız sıcak havada uyuma ve dinlenmede zorluk çekiyorlardı. 1200 metrelik yaylada serin havada çok iyi sabah ve akşam olmak üzere günde iki antrenman yaparak çalışmalarımıza devam ettik. Bunun yanında hazırlık maçı yapma da problemi ortadan kalkıp, hazırlık maçları yaptık. Futbolcularımızın son durumlarını görme şansını yakaladık. Sahada neler yapabiliriz, maçlara ne kadar hazır olduğumuzu görme açısından çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Kamp bizim adımıza çok güzel geçti. Kampta eski oyuncumuz Hasan Baydan dahil oldu; bu futbolcumuzun takıma güç katacağını inandığımız için Yönetim Kurulumuz devreye girip, mücadele sonunda transferini bitirdiler. Hasan takıma uyum sağlaması için çanla başla çalıştı; katkı yapacağı için mücadele veriyor. Göçlük yaylasında Gönen Spor, İzmir’de şampiyonluk mücadelesi veren Yeşilova ile oynadık. Bu karşılaşmada çok iyi mücadele yaparak geriye düşmemize rağmen istediğimiz skoru elde ettik. Hazırlık maçlarında skor önemli değil ama istediğimiz zaman skora gidebilmek önemli, takımımız bunu gerçekleştirdi. Savunmada ve hücumda çok iyi şeyler yaptık. Takıma katılan genç oyuncularımız için hazırlık maçı yaptık. Futbolcularımız bu işin bilincinde olup, her zaman takımda yer alabileceklerini gösterdiler. Ortaca’ya geldik son etap, çalışmalarımızı burada devam edip sıcak havaya alışmağa çalışıp, çalışmalarımızı aralıksız devam edeceğiz. Karşılaşmalarımızı burada ve sıcak ortamda aynayacağız” dedi. Grubunu değerlendiren Urhan; “Bölgesel Amatör Ligi’nin 10. grubu tüm takımların şampiyonluğa oynayacak olması ayrı bir hava verecek, İzmir’de 4 takım katılacak ama şu anda belli değil. Kuvvetli takımlar var. İzmir’den 4, Denizli’den 3 Aydın’dan 3 ve Muğla’dan iki takım grubu oluşturuyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X