Ortadoğu Özge’yi sever

Ortadoğu’nun en büyük medya kuruluşlarına temsilcilik yapan Savaş Uğurlu, Arap seyircisinin yeni yüzler görmek istediğini belirtti ve son star adayını Özge Ulusoy olarak açıkladı.

Ortadoğu Özge’yi sever

KÜLTÜR MOZAİĞİMİZE UYGUN

Ortadoğu’nun en büyük medya kuruluşlarına temsilcilik yapan Savaş Uğurlu, Arap  seyircisinin Türk yapımlarından yeni yüzler beklediğini belirtti. 

Yeni sezon yapımları için en iyi adayın Özge Ulusoy olacağını iddia eden Uğurlu, ‘Bence Ortadoğu izleyicisi Özge Ulusoy’u sever kendilerinden gibi görür. Türk modasını Türk motiflerini anlatan isimlerin başında geldiği için kültür mozaiğini taşıyacak ismin bence Özge’dir’ dedi. 

EKONOMİMİZE KATKISI BÜYÜK

Türk dizilerinin ekonomimize büyük katkı sağlandığını belirten Savaş Uğurlu, ‘Ortadoğu halkı Türk dizilerinde aynı yüzleri görmekten sıkılmaya başladı. Ağırlıklı olarak Ortadoğu halkının sevdiği diziler ve oyuncularımız şimdi Amerika’dan Meksika’ya, Çin’den Malezya’ya kadar sıçramış durumda. Bizlerle irtibata geçen birçok ülke televizyonunun istediği tek şey mevcut oyuncular dışında yeni yüzleri görmek’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X