Ortadoğu’ya bir de böyle bakın

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Yüksek Lisans öğrencisi ve grafik tasarımcısı Oğuzhan Cin, Ortadoğu’da yaşanan savaş ortamını farklı bir bakış açısıyla değerlendirdi.

Ortadoğu’ya bir de böyle bakın

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Yüksek Lisans öğrencisi Oğuzhan Cin, yaptığı çizimlerle Ortadoğu’da yaşanan savaşı anlattı.

 

Kanayan yara Ortadoğu’nun içler acısı halinin oldukça kötü olduğunu belirten Cin, “En büyük sıkıntıyı IŞİD ile yerel karışıklıklardan dolayı ortada kalan vatandaşlar çekiyor. 

 

 

Masum insanların hayatlarına müdahale edilmesi, hiç günahı olmayan çocukların öldürülmesi beni çok etkiledi. Keşke olmasa dediğimiz olayları gördükçe etkilenmemek elde değil. Ben de olmaması gerekenlerin üzerine, olması gerekenleri çizdim” dedi.

 

Farklı bakış açısı ile yıkık binaları ve okul arkadaşını savaşta kaybetmiş çocuğu resmeden Cin, sokakta top oynayan çocuklardan, akşam hediye olarak aldığı oyuncakla babasını karşılayan kızın fotoğrafları ile dikkat çekti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X