‘Ortak hareket güven verdi’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, G-20 zirvesinin sonuç bildirgesinde sürdürülebilir ekonomik büyüme için tüm dünyanın ortak hareket etme davranışı sergilemesinin

‘Ortak hareket güven verdi’

Dünya liderlerini Antalya’da buluşturan G20 Zirvesi’nde Bursa iş dünyasını temsil eden İbrahim Burkay, Türkiye olarak dünyanın en önemli toplantılarından birisine ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını kaydetti. 

G-20’nin iş dünyası ayağı olan B–20 organizasyonu kapsamında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun B-20 Dönem Başkanı olarak KOBİ’lerin ekonomik büyümeye katkısının arttırılması çağrısının sonuç bildirgesinde yer almasının iş dünyası açısından önemli bir başarı olduğunun altını çizen Burkay, G20 Liderler Zirvesi sonuç bildirgesine yönelik de değerlendirmelerde bulundu. Burkay, sonuç deklarasyonunda ekonomik büyüme ile istihdamı artırma konusunda beraber hareket etmeyi sürdürme kararlılığının çıkmasının çok önemli bir adım olduğunu kaydetti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X