Ortaköy katliamcısı için alarmdaki polisten nefes kesen operasyon…

İstanbul Ortaköy’deki dünyayı sarsan katliamın ardından Bursa’da polise 3 gündür çekik gözlü şüpheli ihbarı yağıyor. Alarm durumuna geçen asayiş ekipleri, “dur” ihtarına uymayıp kaçan aracı nefes kesen bir kovalamaca ile yakaladı. Araçta tüfek, silah ve u

Ortaköy katliamcısı için alarmdaki polisten nefes kesen operasyon…

İHBAR YAĞIYOR

Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne şehrin bir çok noktasından çekik gözlü şüpheli ile ilgili ihbar yağıyor.

Terörle Mücadele, Asayiş Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri ihbarları titiz bir şekilde değerlendiriyor.

DUR İHTARINA UYMADI, NEFES KESEN KOVALAMACA BAŞLADI

Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesi’nde biri kadın 5 kişinin içinde bulunduğu otomobil de yunus ekiplerini alarma geçirdi. Polisin “dur” ihtarına uymayan araçtakiler kaçarak izlerini kaybettirmek istedi. Nefes kesen kovalamaca sonunda kaza yapan zanlılar Namık Kemal Mahallesi Bursa Büyükşehir Belediye binası yanında kıskıvrak yakalandı.

Motosikletli timler, zanlıları yere yatırıp etkisiz hale getirirken, araçta bir pompalı tüfek, bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Polisler, kadın memur olmadığı için ilk etapta kadın zanlıyı arayamadı. Yerde yatarken silahı iç çamaşırına sakladığı anlaşılan ve görüntülere yansıyan kadın zanlı için yakındaki Büyükşehir Belediye binasından kadın özel güvenlik görevlisi istendi. kadın güvenlikçi tarafından aranan kadın zanlının iç çamaşırında bir silah, sütyeninde ise bir miktar uyuşturucu bulundu.

Gözaltına alınan 5 kişi detaylı sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, vatandaşlar da polisin operasyonunu bir film sahnesi gibi izlediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X