Ortalığı karıştırdı

ABD Başkanı Trump’ın Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un eşine söylediği sözler ortalığı karıştırdı. Trump Brigitte Macron’a ‘Çok formdasınız’ dedi, sosyal medya ‘Mide bulandırıcı’ yorumlarıyla doldu taştı.

Ortalığı karıştırdı

ABD Başkanı Donald Trump, bu kez Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un eşi Brigitte Macron’a söylediği sözlerle tartışma yarattı.

Bastille Günü’nü kutlamalarına onur konuğu olarak Fransa’ya davet edilen ABD Başkanı Trump ve eşi Melania’ya, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve eşi Brigitte, yakın ilgi gösterdi

FIRST LADY’NİN ELİNİ BIRAKMADI

Macron çifti tarafından kapıda karşılanan Trump, kendisini öpen Brigitte Trogneux’nün elini uzun süre bırakmadı, hatta Fransa First Lady’sini birkaç kez kendisine doğru çekti.

Daha sonra Fransa Cumhurbaşkanı Macron ve eşi Brigitte, misafirlerini Paris’teki Les Invalides müzesini gezdirdi. Ancak bu müze ziyaretine Trump’ın Fransa First Lady’si hakkındaki sözleri damga vurdu.

MACRON ŞAŞKIN…

Trump, dördünün bir arada olduğu bir anda Brigitte Trogneux’ye hitaben “Çok iyi durumdasın” dedi, ardından da Macron’a dönerek “Çok iyi durumda” diye ekledi. Ancak bu beğeni ifadeleri yetmemiş olacak ki geriye çekilen Trump, bir kez daha Brigitte Trogneux’ye dönerek “Güzel” dedi.

Hem Melania Trump hem de Macron’un şaşkınlıkla karşıladığı bu sözler, Macron’un resmi Facebook hesabından yapılan canlı yayına da yansıdı.

SOSYAL MEDYA KARIŞTI

Trump’ın sarfettiği sözler, sosyal medyada tepki çekti. Birçok kullanıcı ABD Başkanı’nın sözleri için ‘çirkin ve uygunsuz’ yorumunu yaptı.

Bir kullanıcı “Bay Trump, kadınlar durduk yere sizin onların vücutlarıyla ilgili ne düşündüğünüzü duymak istemez. Bu mide bulandırıcı ve son derece uygunsuz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X