Ortalık fena karıştı!

Sarı lacivertli kulübün 5 milyon dolar karşılığında bonservis sorununu çözdüğü belirtilirken Brezilyalı golcüye de 3 yıl için toplam 5 milyon 700 bin dolar verileceği öne sürüldü.

Ortalık fena karıştı!

Spor Toto Süper Lig’de emin adımlarla gol krallığına yürüyen Jose Fernandao’daki belirsizlik sürüyor. Bursaspor’la olan sözleşmesindeki opsiyon süresi 31 Mayıs’ta dolacak olan dev golcünün Fenerbahçe’yle 3 yıllık anlaşmaya vardığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Sarı lacivertlilerin 5 milyon dolar karşılığında bonservis sorununu hallettildiği bildirildi. Bu arada Fenerbahçe’nin  Fernardao’ya ilk yıl için 1,8 milyon dolar sonraki sezonlarda ise 1,9 milyon dolar ve 2 milyon dolar karşılığında el sıkıştığı belirtildi.

Bizim futbolcumuz

Bursaspor yönetimi ise yaşanan bu gelişmeleri yalanladı. Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman konuyla ilgili şunları söyledi; ‘Fernandao’nun iddia edildiği gibi 5 milyon dolar bedel ile Fenerbahçe’ye gittiği yönündeki haberler tamamen yalan ve mantık dışıdır. Mayıs ayı sonuna kadar opsiyon biz de olan bir oyuncuyu nasıl almışlar? Bunun mümkün olmadığını bunu iddia edenler yazanlar düşünmüyor mu? Önemli bir maç öncesinde olduğumuzdan İstanbul basını kasıtlı olarak bu konuyu kaşıyor, oyuncularımızın motivasyonunu bozmaya çalışıyorlar. Kupa maçından sonra ilk olarak hocamızla anlaşacağız, ardından da yıldızlarımızı elde tutup dış trasnfer hamlelerimize başlayacağız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X