Ortalık karıştı! ‘Ben aşk adasına gelmedim’

Survivor’da eleme adayı belli olurken Ada konseyinde ilginç anlar yaşandı. Survivor Aleyna, Sancakay’ın Poyraz’dan hoşlandığını söyleyince herkes şoke oldu. İşte ada konseyinde yaşananlar…

Ortalık karıştı! ‘Ben aşk adasına gelmedim’

Survivor 2021 Ünlüler – Gönüllüler ekrana gelen son bölümde yarışmacılar market ve dokunulmazlık oyunları için karşı karşıya geldi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı dokunulmazlık oyununda kazanan Gönüllüler takımı oldu. Eleme adaylarının çıktığı konseyde damga vuran ise Aleyna’dan Poyraz için gelen şoke eden bir itiraf oldu.

Survivor konseyinde gönüllüler takımında yaşanan gerginlikler ele alındı. Acun Ilıcalı Poyraz ve Aleyna Kalaycıoğlu arasında yaşanan gerginliği sordu. Poyraz takım arkadaşına güvenmediğini söylerken, Aleyna’dan gelen şok itiraf şaşkınlık yarattı.

‘AŞK ADASINA GELMEDİM’

Aleyna Poyraz ile elemelerde iyi geçindiklerini ancak adaya geldikten sonra fikirlerin değiştiğini dile getirdi. Aleyna Sancakay’ın Poyraz’ı doldurduğunu söyleyerek; “Sancakay Poyraz’dan hoşlanıyordu. Kendisi söyledi. Bu yüzden beni potansiyel tehlike olarak gördü ve aramızı bozdu” dedi.

Aleyna’nın sözleri karşısında Poyraz gülerek “Ben aşk adasına gelmedim” derken, ünlüler ve gönüllüler takımında yarışmacılar gülerek tepki verdi.

6068eb6d5542820bec6a110a

SANCAKAY’DAN YANIT YOK

Öte yandan Survivor yarışmacılarından olan ve ilk elenen isimlerden biri olan Sancakay, henüz Aleyna’nın açıklamaları sonrası açıklama yapmadı.

ÜNLÜLER TAKIMI KARIŞTI

Ünlüler takımından Merve ile Batuhan, karşılıklı birbirlerine suçlamalar yöneltti. Merve’nin oyun sonrasında “Burası kreş değil çocuk tribi ile uğraşamayız” sözleri ile Batuhan’ı sert bir şekilde eleştirdi.

Batuhan, Merve’nin kendisine “çocuk” “kreş” gibi sözler kullanılmasını eleştirdi. Merve ise Batuhan’ın kendisinden özür dilemediği sürece onunla konuşmayacağını, kendi kaptanlığını çekemediğini belirtti. Sonrasında Çağrı ile İsmail’in market oyunu sırasında yaşadıkları tartışma gündeme geldi. Çağrı’nın bir ara tansiyonun iyice yükselmesi nedeniyle Acun Ilıcalı müdahale etmek zorunda kaldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X