Ortaokullara akıllı tahta

Fatih Projesi kapsamında geçtiğimiz yıl liselerden başlayan akıllı tahta dağıtımı, bu yıl ortaokullarla devam ediyor. İnegöl’de 46 ortaokula, 871 adet akıllı tahtanın dağıtımı başladı.

Ortaokullara akıllı tahta

SADULLAH ORGAN

 

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ile birlikte Kocatepe Ortaokulu’nda başlayan Akılı Tahta dağıtımlarına katıldı. Şahin, 7 liseye de 3 bin 36 adet tablet dağıtımı yapıldığını aktardı. 

Kanunda yapılan düzenlemelerle önce meslek liseleri önündeki katsayı probleminin kaldırıldığını ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, okullara akıllı tahtaların, öğrencilere de tabletlerin bir bir dağıtıldığını söyledi. 

363 SINIFA GELECEK YIL

Şahin, “Daha önceden 19 okulda 702 akıllı tahta ile donatılmış sınıfımız vardı. 2015 yılında ortaokul ve ilkokul düzeyinde yeni akıllı tahta dağıtımının Milli Eğitim Bakanlığımız, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizin vasıtasıyla okul müdür ve öğretmenlerimizin de desteği ile bu yaz tatilinde hem inşası hem de eğitimini alarak gelecek eğitim öğretim sezonuna hazır hale getirecekler. 46 tane okulumuzdaki 871 sınıfı akıllı tahta ile donatmış olacağız. Gelecek sene de 33 okulumuzun 363 sınıfını akıllı tahta ile donatarak bu eğitim hamlesindeki teknolojik iyileşmeyi gerçekleştirmiş olacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X