Oruç: AK Parti tarımda çağ atlattı

Aday adaylık açıklaması için AK Parti İl Başkanlığı’na traktörle gelerek dikkatleri üzerine çeken Adnan Oruç, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Oruç: AK Parti tarımda çağ atlattı

Sık sık ziyaretler gerçekleştiren Oruç, Türk tarımına ilişkin de açıklamalarda bulundu. Tarımda Türkiye olarak dünya beşincisi olduklarını belirten Oruç, bunun da AK Parti’nin son 12 yılda tarıma verdiği önemden kaynaklandığının altını çizdi. 

“AK Parti, çok düşük faizli tarım kredileri, arazi toplulaştırmaları, su ve toprak kullanımı ile damla ve yağmurlama sulama sistemlerine verdiği önemle sektörde güvenli adımlar atmayı kendisine ilke edinmiştir” diyen Oruç, “2014 yılı için mazot, gübre ve yem bitkileri için 2.6 milyar lira dağıtan hükümetimiz, bu reformlarını tarım sektöründe Entegre Yönetim Bilgi Sistemi projesiyle dünya çapında zirveye taşımıştır” diye konuştu. Oruç, yeni dönemde önemli reformlara imza atmayı sürdüreceklerini ifade ederek, “Dünya Türkiye’nin ayak seslerini duymaya alışacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X