Oryantal Didem’e ahlaksız teklif

İbrahim Tatlıses’in bir döneme damga vuran programı İbo Show’da ettiği danslarla gönüllerde taht kuran oryantal Didem basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Oryantal Didem’e ahlaksız teklif

Basın mensuplarının ‘Mesleğinde yaşadığın zorluklar var mı?’ sorusu üzerine açıklama yapan Didem, aldığı çirkin teklifi şu sözlerle anlattı:

Ä°lgili resim

“Uzun zamandır dans ediyorum, dans etmek hiç kolay değil. Daha dün akşam başıma bir olay geldi. Bir telefon geldi, ben menajerimi aramalarını istedim. Özellikle numarasını da verdim, ama onlar ısrarla benimle görüşmek istediklerini söylediler. Çok zengin yabancı bir beyefendi varmış, gözükmek istemiyormuş. Süit oda kiralamış orada benim dans etmemi ve danstan sonra gidip onunla sohbet edip yemek yememi istiyormuş. Bana parayla ilgili hiçbir sıkıntılarının olmadığını odaya ne asistan, ne menajer kimsenin girmeyeceğini söylediler. Süitte özel dans edecekmişim. Ben tabi ki de böyle bir şeyi kabul etmedim.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X