OSB Kavşağı’na Şahin’in ismi

İnegöl Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısında merhum Belediye Başkanı Hikmet Şahin başta olmak üzere bazı caddelerin isminin değiştirilmesi kararı alındı.

OSB Kavşağı’na Şahin’in ismi

SADULLAH ORGAN

Hikmet Şahin’in adı yapımı tamamlanmak üzere olan OSB Kavşağı’na verildi. Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği’nin kurucusu Adnan Tüzün’ün adı okul yanında bulunan Başaran Sokağa, Akhisar Mahallesi’ndeki fuar alanına ise Mehmet Çıracı’nın ismi verildi. Eski milletvekillerinden Kadri Güçlü’nün ismi ise, yapılacak Mesudiye Alt Geçidi’ne verilecek.

ATM’LER TEK ÇATI ALTINA

İnegöl Belediye Meclisi toplantısında ayrıca ilçedeki ATM’lerinin belediyenin belirleyeceği yerde toplanması kararı alındı. ATM’lerin tek çatı altında toplanması konusu yer belirlemesinin ardından önümüzdeki meclis toplantısında karara bağlanacak.

KARDEŞLİK PROJESİ

Meclisin son maddesinde ise Artvin Şavşat Belediyesi’nin kardeş kent talebi görüşüldü. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Şavşat’ta şu an başkan yardımcısı olan İnegöl’de doğumlu Özcan Arslan’ın, İnegöl’de çok sayıda Şavşatlı olduğu için kardeş kent projesi talep ettiğini bildirdi. Daha sonra yapılan oylama ile kardeşlik kararı kabul edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X