Osbük Yönetim Kurulu Başkanı Nakıboğlu’ndan Çanakkale Mesajı

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün yokluk ve imkansı…

Osbük Yönetim Kurulu Başkanı Nakıboğlu’ndan Çanakkale Mesajı

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün yokluk ve imkansızlıklara rağmen, vatanını canı pahasına nasıl savunduğunu bütün dünyaya göstermesi bakımından tarihi bir öneme sahip olduğuna dikkat çekerek 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününü kutladı. Başkan Nakıboğlu, yayımladığı mesajında Çanakkale Zaferi,Türk tarihinin çok önemli askeri ve siyasi başarı olmasının yanı sıra, azim, fedakarlık ve yiğitlikle örülmüş bir kahramanlık destanı olduğunu ifade etti. Şehitleri rahmetle anan Nakıboğlu, “Atalarımızın bizlere gururla yad ettiğimiz bir miras olarak bıraktığı bu kahramanlık destanı, bizler için kutsal bir emanettir. Bizlere düşen emanete sahip çıkıp bu kutsal vatanı her yönüyle korumak, yüceltmek ve yükseltmektir. Tarihte askeri güç ve silahla kazanılar zaferler, günümüzde yerini ekonomik zaferlere bırakmıştır. Bu sebeple en büyük hedeflerimizden birisi ülkemizin ekonomisinin Dünyanın ekonomisi gelişmiş ilk on ülkeleri arasında yerini almasıdır. Bugün itibariyle sayıları 296 olan ve 50 binden fazla üretim tesisinde 1 Milyon 700 Bin kişiden fazla istihdam sağlayan Organize Sanayi Bölgeleri ailesi olarak, daha çok üretmek, daha çok AR-GE yapmak, daha çok istihdam ve daha çok ihracat için var gücümüzle çalışıyoruz. Ülkemizin gururu Organize Sanayi Bölgeleri olarak, milletimizin layık olduğu ekonomik zaferlere imza atmak için canla başla ve fedakarlıkla çalışmalarımıza devam etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale’de kahramanlık destanının Baş Komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnetle yad ediyor, Ruhları şad, mekanları cennet olsun diyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X