Osman Ak: ‘Ben onlardan neler çektim’

Bursaspor’un taraftar grubu temsilcileri, Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak’ı makamında ziyaret etti. AK, tribün liderleri ile sohbetinde FETÖ ile ilgili, “Ben onlardan 15 sene neler çektim. Adalet sonunda tecelli eder. Nerelerde olduklarını görüyorsunuz. D

Osman Ak: ‘Ben onlardan neler çektim’

BÜLENT CİVANOĞLU / OLAY

 

Teksas, Maraton, Radikal ve Ünitimsah gruplarının temsilcileri, Osman Ak’a üzerinde adının yazıldığı Bursaspor forması ile atkı hediye etti. Ziyarette konuşan Ak, sporun centilmenlik olduğunu söyledi.

Gençlerin kötü alışkanlıkların yoğun olduğu yerlere gitmelerini engellemeleri gerektiğini ifade eden Ak, şunları söyledi:

 

“Bunun yolu spordan geçiyor. Hem severek gideceğiz, izleyeceğiz, üzüleceğiz, mutlu olacağız ama yenerken sevindiğimiz gibi üzülmenin onurunu da yaşayacağız. Tribün liderleri olarak bu konuda sizlere çok önemli misyonlar düşüyor diye düşünüyorum. Biz de her zaman sizin yanınızda olacağız. Ben de fırsat buldukça maçlara geleceğim. İnşallah takımın başarısı için, şehrin güvenliği için hep beraber elimizden geldiğince çaba sarf edeceğiz. El birliğiyle, omuz omuza güzel şeyler yaşayacağız.”

Müsabakalarda rekabetin olacağını, rekabet olmazsa bu işin tadının olmayacağını belirten Ak, bu rekabetin, çizgisinin ötesine geçmemesi gerektiğini söyledi.

 

Taraftarlar 2011’deki Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi cıkan olayların dönemin Valisi ve Emniyet Müdurü tarafından bilinçli olarak tırmandırıldığını iddia ederek,”Kasıtlı olarak suçlandık Terör örgütü kurmak ile yargılandık. 22 sene hapis cezasi alan arkadaşlarımız oldu.O zamanki Vali şu an FETÖ üyesi olmaktan tutuklu” diye konuştular. 

 

“Ben onlardan 15 sene neler çektim”

Bursa İl Emniyet Müdürü Ak, konunun yargıda olduğunu yorum yapmalarının yanlış oldugunu belirterek “Ben onlardan 15 sene neler çektim. Ama onların nerelerde olduğunu görüyorsunuz. Daha beter olacaklar.Siz dik durun . Bize birsey söylemek düşmez ama çok iyi hakim,savci ve hukuk adamlarımız var. Onlar sonucta merak etmeyin adaleti tecelli ettirirler” dedi. 

 

Ziyarette Teksas grubundan Selim Kurtulan, Mehmet Güzelsöz, Enes Aydın, Sedat Yıldız, Necmi Ayyıldız, Ahmet Süngü, Maroton grubundan Özcan Sönmez, Raif Balkan, Radikal grubundan Fahri Özdeger, Ceyhun Yıldırım, Ünitimsah grubundan Cem Tunçbilek ile Tansel Işıkkent yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X