Osman Uçar’a son veda

Anjiyo olmak için gittiği İstanbul’da kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Orhangazili siyaset ve işadamı Osman Uçar, son yolculuğuna uğurlandı.

Osman Uçar’a son veda

NEVZAT OKUMUŞ

 

Uzun yıllar bankacılık ve sigortacılık sektöründe faaliyet gösterdikten sonra 2009-2014 yılları arasında CHP Orhangazi ilçe başkanlığı da yapan Uçar’ın,  cenaze namazı Gazi Orhanbey Camii’nde kılındı. Yakınlarının yanı sıra, Orhangazi, Yalova ve Bursa’nın iş ve siyaset camiasından çok sayıda kişinin katıldığı cenaze namazında; Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir ve il yöneticileri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve STK başkanları da hazır bulundu. Cenaze töreni öncesinde Osman Uçar’ın, gazete sahipleri olan kardeşleri Erhan, Emin, Orhan Uçar, çocukları ve yeğenleri taziyeleri kabul etti. Cenaze namazından sonra sevenlerinin omuzlarında son yolculuğuna götürülen Uçar, Orhangazi mezarlığında toprağa verildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X