Osmaneli’de Avcılar İftarda Bir Araya Geldiler

Osmaneli İstasyon Avcılık Atıcılık Doğa Sporları Derneği üyeleri düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Dernek lokali önünde gerçekleşen iftar progr…

Osmaneli’de Avcılar İftarda Bir Araya Geldiler

Osmaneli İstasyon Avcılık Atıcılık Doğa Sporları Derneği üyeleri düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Dernek lokali önünde gerçekleşen iftar programına, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba ile, Trabzon, İstanbul ve Bilecik Avcılar Kulübü üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. iftarın ardından bir konuşma yapan Osmaneli İstasyon Avcılar Kulübü Başkanı Eyüp Sever, birlik, beraberlik ve dayanışmaya daha çok ihtiyaç duydukları bu günde mübarek Ramazan ayı olması münasebetiyle dostlarıyla iftarda bir araya geldiklerini belirtti. Sever, “Maneviyatı böyle güçlü olan bu güzel günlerde iftarlar tüm insanlığın birliği, beraberliği ve kaynaşması için en güzel vesiledir. İftara icabet eden tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X