Osmangazi 2020 yılını masaya yatırdı

Osmangazi Belediyesi, 2020 yılı çalışmaları ile 2021 hedeflerinin değerlendirildiği Yönetim Gözden Geçirme toplantısını gerçekleştirdi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bizler, vatandaşın derdine çare aramak için kapısını ilk çaldığı kurumuz. Çalışmalarımızı; Hazreti Mevlana’nın ‘Biçare değiliz; çareyiz biz. Biz alemin çaresiyiz, ilacımız dertlere devadır’ sözlerinin şiarıyla yürütüyoruz” dedi.

Osmangazi 2020 yılını masaya yatırdı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ördekli Kültür Merkezi’nde düzenlenen Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı’nda belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle bir araya geldi. Toplantıya katılan birim müdürleri, 2020 yılında yapılan çalışmalar hakkında Başkan Dündar’a bilgi verdi. 2020 yılında yürütülen çalışmalardaki gerçekleştirilme oranlarının yanı sıra 2021 yılında gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar da tek tek ele alındı.

“TALEPLERE GÖRE HİZMET ÜRETİYORUZ”

Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan’ın da katıldığı toplantıda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yaşanan pandemi süreci nedeniyle çalışmalarının bu yönde yoğunlaştığını ancak, diğer yatırım ve hizmetlerin de aksatılmadan yürütüldüğünü söyledi. Başkan Dündar, “Pandemiyle birlikte vatandaşların yaşama bakışı, beklentisi değişti. Bu süreçte bizler sahaya inip canla başla çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. İhtiyaca göre hizmet üretmek, vatandaşı dinleyip taleplere göre hizmet sunmak son derece önemli. Yaptığımız işin vatandaş nezdinde kabul görmesi, sahiplenilmesi çok çok önemli. Bugün, baktığınız zaman birbirinden farklı pek çok iş yapıyoruz. Türkiye’nin en büyük Kapalı Atletizm Salonu’nu yaptık. BAREM gibi alanında Türkiye’ye örnek bir tesis inşa ediyoruz. Bursa’nın yaşayan gerçek meydanını inşa ediyoruz” dedi.

Çalışmaları belli bir program ve kurumsal kimlik çerçevesinde gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi’nin bugün sahip olduğu güçlü yapının temelinde mali disiplin gelmektedir. Sosyal belediyecilik hizmetlerimizden taviz vermemeliyiz. Bugün yaptığımız Panorama gibi, Osmangazi Meydanı gibi işleri de tabi ki yapacağız. Bu nedenle mali disiplinden, çalışma disiplininden, sahip olduğumuz kurumsal aidiyet duygumuzdan taviz vermemeliyiz” diye konuştu.

Yönetim Gözden Geçirme toplantısına katılan Osmangazi İlçe Kaymakamı Zafer Orhan da, 2020’nin zor bir yıl olduğunu belirterek, “Pandemi nedeniyle çalışmalarımız hedeflediğimiz doğrultuda gerçekleşemedi. Kurumsal enerjilerimizin çoğunu pandemiyle mücadeleye vermek zorunda kaldık. Kaymakamlık olarak belediyemizle yakın temas ve işbirliği halindeyiz. Bu temas ve işbirliğinin getirdiği başarı için de ayrıca başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah, bundan sonra daha da güzel işler olacak. Ben, başta başkanımız olmak üzere, belediyemizdeki tüm birim sorumlusu ve çalışanlarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X