Osmangazi ailesi iftarda buluştu

Osmangazi Belediyesi personeli her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Osmangazi ailesi iftarda buluştu

Sukaypark’ta düzenlenen iftar yemeğine belediye personeli aileleriyle birlikte katıldı. 

İftar yemeğinde yaptığı konuşmada Ramazan ayının birlik, beraberlik ve bereket içerisinde geçmesini dileyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Her yıl personelimiz ve aileleriyle birlikte iftar sofrası etrafında buluşuyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Sadece çalışan kişi sayısına baktığımızda Bursa’da en fazla personele sahip kurumuz. Yaklaşık bin 700 personele sahibiz. Personelimizin hepsi Osmangazi’de oturmuyor. Ancak farklı ilçelerde oturuyor olsak da hepimiz Osmangazi ve Bursa için hizmet üretiyoruz. Hayatın her sahasında her anında vatandaşlarımızla birlikteyiz. Vatandaşlarımız için doğumdan ölüme ve merkezden en uç noktaya kadar hizmet üretiyoruz” dedi.

En alttan en üste kadar tüm Osmangazi Belediyesi personelinin Osmangazi’nin güzelleşmesi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artması adına yoğun bir şekilde çalıştığını ifade eden Başkan Dündar, “Ayrım gözetmeksizin herkese eşit hizmeti götürüyoruz.  Tüm personelimi özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum. Kentinize, ilçenize, belediyenize, işinize ve ailenize sahip çıkın diyorum. İnşallah önümüzdeki Ramazan ayında da iftar sofrasında buluşuruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X