Osmangazi akademi eğitimlere başladı

Osmangazi Belediyesi, çalışanların tamamını kapsayan yepyeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

Osmangazi akademi eğitimlere başladı

‘Osmangazi Akademi’ adıyla gerçekleştirilen ve Başkan Yardımcıları ile müdürlerin katıldığı ilk eğitim programına katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yönetim becerilerinin geliştirilmesi, daha verimli ve kaliteli hizmet üretilmesini sağlamak adına gerçekleştirdikleri Akademi eğitim programına, başta yöneticiler olmak üzere tüm çalışanların dahil olacağını söyledi. 

  

‘Osmangazi Akademi’ adı altında başlatılan eğitimlerin, aynı zamanda kendi kendini eğitebilen bir kurum olabilmek adına son derece önemli olduğuna işaret eden Başkan Mustafa Dündar, “Eğitim programlarımıza, ağırlıklı olarak işin uzmanı isimler katılıp dersler verecek. Ancak, iç hizmet eğitimi denilen bir kavram var. İç hizmet kavramı kapsamında da, kendi içimizdeki yetenekli ve uzman çalışanlarımızın, diğer personelimize ihtiyaç duyulan eğitimleri vermesini de sağlamış olacağız. Müdürlerimizden başlayan bu eğitimler tüm arkadaşları kapsayacak. Bu eğitimlerin iki önemli özelliği var. Birincisi, artık ihtiyaç analizleri eski klasik yöntemlerle değil, yeni modern yöntemlerle yapılacak. İkincisi, eğitimlerimizin sonunda bir sınav yapılarak, katılanlarımızın durumunu görmüş olacağız. Amacımız, kendi kendini eğitebilen, kendi kendini geliştirebilen bir kurumsal yapı oluşturmak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X