Osmangazi Avrupa sahnesinde

Avrupa Birliği nezdinde şehirlerin lobi faaliyetlerini yürüttüğü bir kuruluş olan EUROCITIES’in her yıl gerçekleştirdiği tematik forum toplantılarından biri olan Sosyal İşler Forumu’nun 2016 dönemi bahar toplantısı Fransa’nın Nantes şehrinde düzenleniyor.

Osmangazi Avrupa sahnesinde

Bu yıl “Yurttaş Diyaloğu: İhtilaflı Konularda İletişim” konu başlığı altında organize edilen toplantıya katılacak olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, göç ve göçmenlerin entegrasyonu, Belediyem Benimle projesi ve Osmangazi Belediyesi’nin diğer sosyal faaliyetleri hakkında birlik üyesi belediyelerin yetkililerine bir sunum yapacak. 

Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak başta güvenlik, sağlık ve eğitim olmak üzere, belediyemizin yürüttüğü sosyal ve kültürel proje uygulamaları hakkında bir sunum gerçekleştireceğiz. Sosyal uyumun ve entegrasyonun gerçekleştirilmesi için halkın taleplerinin karşılanıp katılımının teşvik edilmesi konusunda da yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerilerini tartışacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X