Osmangazi Belediyesi 3 kurban pazarı kurdu

Osmangazi Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, vatandaşların kurbanlık ihtiyacını rahat bir şekilde karşılayabilmeleri için, Panayır, Emek ve Yunuseli mahallelerinde kurban satış pazarı kurdu.

Osmangazi Belediyesi 3 kurban pazarı kurdu
Hayvan satışlarının gerçekleştirildiği alanlarda elektrik, su ve yol gibi altyapı ihtiyacının yanı sıra, hayvan sahipleri için tuvalet, duş ve diğer temel ihtiyaçlarını karşılayacakları birimler de hazırlanırken, Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı veteriner hekimler de, olası hastalıklara karşı denetimler gerçekleştiriyor.
 
MODERN KESİM ALANI
 
Her yıl olduğu gibi bu sene de, vatandaşların rahat ve güvenli bir kurban alışverişi yapabilmeleri için gerekli tedbirleri aldıklarını ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bu yıl, başta Yunuseli olmak üzere, Panayır ve Emek mahallelerimizde toplam 500 satış noktası kurduk. Çiftçi Mallarını Koruma Derneği ile ortak yürütülen çalışmalar sonunda kurulan satış noktasından 300 büyük, 300 de küçükbaş hayvan satış noktası ile Yunuseli en büyük satış alanımız. Yunueseli’de, satışların yanı sıra, vatandaşlarımızın kurbanlarını, sağlıklı ve hijyenik açıdan son derece güvenli bir şekilde kesebilecekleri modern kesim alanı da oluşturuyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X