Osmangazi çok mutlu

Bursa ekibi atletleri, Turkcell Yıldızlar ve 16 Yaş Altı A Kategorisi Türkiye Şampiyonası’nda 3 birincilik kazandı.

Osmangazi çok mutlu

Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Turkcell Yıldızlar ve 16 Yaş Altı A Kategorisi Türkiye Şampiyonası’na Osmangazi Belediyespor Atletizm takımı sporcuları 3 dalda birinci olarak şampiyonaya damga vurdu. İstanbul Aslı Çakır Atletizm Salonunda gerçekleştirilen organizasyon 682’si erkek, 511’i bayan olmak üzere toplam bin 193 sporcunun katılımıyla başladı. 

Geleceğin yıldızlarının belirlenmesi ve yeni yeteneklerin Türk atletizmine kazandırılması adına büyük önem taşıyan şampiyonaya Osmangazi Belediyespor 5’i yıldızlar, 10’u ise 16 Yaş Altı A kategorisinde mücadele edecek olan toplam 15 sporcu ile katıldı. 

DÜNDAR KUTLADI

İlk gün piste çıkan Osmangazi Belediyesporlu atletler fırtına gibi eserek 3 dalda birincilik elde etti. Bursa ekibi sporcularından 15 yaşındaki Mizgin Ay 7.94’lük derecesiyle 60 metre yarışında, 15 yaşındaki Sevcan Erken ise gülle atma branşında 13.50’lik derecesiyle Türkiye birincisi oldular. 

Osmangazi Belediyespor’un bir diğer başarılı sporcusu 16 yaşındaki Zübeyde Şahinoğlu da 3 adım atlama da Türkiye 3’üncüsü olarak önemli bir başarı elde ettiler. 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, başarıdan dolayı atletizm takımı sporcu ve antrenörlerini kutladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X