Osmangazi fırsat tepti: 24-26

Bursa ekibi, final grubundaki ilk maçında Genç Uşak karşısında üstünlük şansını değerlendiremedi ve rakibine 26-24’lük skorla boyun eğdi.

Osmangazi fırsat tepti: 24-26

Bayanlar Hentbol 1. Ligi play-off final grubu maçları dün start aldı. Ligde normal sezonu ikinci sırada tamamlayan ve yeterli puanı olduğu için yarıfinal grubu öncesinde final grubunu garantileyen Osmangazi Belediyespor da final grubundaki ilk maçında Genç Uşak’a 26-24 mağlup oldu. Ankara THF Spor Salonu’nda gerçekleştirilen maçın ilkyarısında etkisiz bir oyun sergileyen Bursa ekibi, ikinci yarıya 14-11 geride girdi. Maçın ikinci yarısına da tutuk giren Bursa ekibi, 20-14 geriye düşmesine rağmen, 48’de farkı 2 sayıya (20-18) indirdi.

RAKİP ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

Rabia ve Buse’nin golleriyle rakip kalede etkilen olan turuncu mavililer, 27.30’da 24-24 eşitliği yakaladı. Ancak, hücumda sıkıntı yaşayan Osmangazi Belediyespor, maçtan 26-24 mağlup ayrılarak final gurubuna yenilgiyle başladı. Bursa ekibi, final grubundaki ikinci maçında bugün saat 13.00’te Anadolu Üniversitesi ile karşılaşacak. Bu arada final grubunda dün oynanan diğer maçta Anadolu Üniversitesi, Sivas 4 Eylül Belediyespor’u 33-29 mağlup etti. Final grubu sonunda ilk 2’ye giren ekipler adını Süper Lig’e yazdıracak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X